L

Kostreform
Postboks 420, 2051 Jessheim

postnordisk@kostreform.no


Hjemmeside:
Kostreform.no

w

Dr. med. Sofie og Erik Hexeberg

Erfaringer med lavkarbokosthold i behandlingen av diabetes type 2 og fedme.

16.02.201910:34 Per Bjønnes Kristiansen

Sammen har de arbeidet ved Dr. Hexebergs klinikk fra 2010 hvor de behandler sykdom ved hjelp av individuelt tilpasset kosthold. Begge har medisinsk doktorgrad fra Universitetet i Bergen og bred faglig erfaring. Sofie Hexeberg har utgitt åtte bøker knyttet til lavkarbokosthold, og sammen utgir de nå boken «Nytt blikk på autoimmun sykdom» (kommer mars 2019). Sentralt i kostholdsrådene de gir er en reduksjon av karbohydratinntaket. I sitt foredrag vil de snakke om sine erfaringer med et lavkarbokosthold i behandlingen av diabetes type 2 og fedme og gi råd om hva en da bør spise.

Foto: Caroline Roka

Lavkarbo-oppropet overleveres

Under konferansen vil et opprop med underskrifter fra folk som har fått bedre helse med lavkarbo kosthold bli overlevert en politiker. Ønsker du at din underskrift skal være med, klikker du på "skriv under" i menyen øverst på siden. 


Konferansen blir ledet av Erik Wold. Han er tidligere NRK-journalist og kjent som leder av det populære programmet Debatten. Han har også arbeidet i Dagsnytt Atten, Frokost-TV, Standpunkt, Aktuelt og RedaksjonEN. (Foto: Anne Valeur.)