L

Kostreform
Postboks 420, 2051 Jessheim

postnordisk@kostreform.no


Hjemmeside:
Kostreform.no

w

Professor Birger Svihus

Hva er sammenhengen mellom et høyt karbohydratinntak og utvikling av fedme og diabetes type 2?

16.02.201910:38 Per Bjønnes Kristiansen

Professor i ernæring ved NMBU. Svihus forsker og underviser innen ernæring hos både mennesker og husdyr. I tillegg til en stor mengde vitenskapelige og populærvitenskapelige artikler, har han også gitt ut tre bøker innen ernæring og kosthold. Svihus er spesielt opptatt av karbohydratenes rolle i ernæringen til mennesker og dyr, og han har i en årrekke vært kritisk til myndighetenes råd om et høyt inntak av karbohydrat til personer med fedme og diabetes type 2. I sitt foredrag vil han forklare sammenhengen mellom et høyt karbohydratinntak og utvikling av fedme og diabetes type 2. Svihus er en engasjerende foredragsholder som evner å forklare kompliserte sammenhenger på en enkel måte. Noe å glede seg til!

Lavkarbo-oppropet overleveres

Under konferansen vil et opprop med underskrifter fra folk som har fått bedre helse med lavkarbo kosthold bli overlevert en politiker. Ønsker du at din underskrift skal være med, klikker du på "skriv under" i menyen øverst på siden. 


Konferansen blir ledet av Erik Wold. Han er tidligere NRK-journalist og kjent som leder av det populære programmet Debatten. Han har også arbeidet i Dagsnytt Atten, Frokost-TV, Standpunkt, Aktuelt og RedaksjonEN. (Foto: Anne Valeur.)