L

Kostreform
Postboks 420, 2051 Jessheim

postnordisk@kostreform.no


Hjemmeside:
Kostreform.no

w

Professor Fredrik Nyström

Hvilken rolle spiller inntak av karbohydrater for utvikling av metabolsk syndrom og hjerte- og karsykdom?

16.02.201910:54 Per Bjønnes Kristiansen

Svensk professor og overlege i indremedisin ved Linköpings Universitet. Han forsker på risikofaktorer for hjerte- og karsykdom, fedme og diabetes. Fokuset ligger på blodsukkerregulering, fettstoffer i blodet, bukfedme og andre risikofaktorer som påvirkes av hva vi spiser og drikker og av hvordan vi trener. Foredraget til Nyström vil belyse disse forholdene og vise til hvordan nyere internasjonal forskning har beveget seg på disse områdene i senere tid. Dette er et foredrag spekket med interessante funn og overbevisende argumenter for behovet for endringer i statens ernæringsforståelse. Gå ikke glipp av denne anledningen!

Lavkarbo-oppropet overleveres

Under konferansen vil et opprop med underskrifter fra folk som har fått bedre helse med lavkarbo kosthold bli overlevert en politiker. Ønsker du at din underskrift skal være med, klikker du på "skriv under" i menyen øverst på siden. 


Konferansen blir ledet av Erik Wold. Han er tidligere NRK-journalist og kjent som leder av det populære programmet Debatten. Han har også arbeidet i Dagsnytt Atten, Frokost-TV, Standpunkt, Aktuelt og RedaksjonEN. (Foto: Anne Valeur.)