L

Kostreform
Postboks 420, 2051 Jessheim

postnordisk@kostreform.no


Hjemmeside:
Kostreform.no

w

Overlege Bjørnar Brændeland

En helsereise på tvers av myndighetenes kostråd.

16.02.201910:57 Per Bjønnes Kristiansen

Bjørnar Brændeland er pensjonert lege, spesialist i allmennmedisin og arbeidsmedisin. Han har også spesialutdannelser katastrofemedisin, kriminalpsykiatri og krisepsykiatri. Han har bred medisinsk erfaring og var konsernoverlege i Kreditkassen og Nordea. Brændeland opplevde å bli sykere og sykere av å følge våre myndigheters medisinske råd, inkludert kostholdsrådene. Etter å ha lest Sofie Hexebergs bok «Frisk med lavkarbo» endret han kosthold og ble friskere. Brændeland opplever at han er blitt lurt av våre helsemyndigheter. I foredraget vil han fortelle om sin helsereise på tvers av våre myndigheters anbefalinger. Dette er en reisebeskrivelse du ikke bør gå glipp av!

Lavkarbo-oppropet overleveres

Under konferansen vil et opprop med underskrifter fra folk som har fått bedre helse med lavkarbo kosthold bli overlevert en politiker. Ønsker du at din underskrift skal være med, klikker du på "skriv under" i menyen øverst på siden. 


Konferansen blir ledet av Erik Wold. Han er tidligere NRK-journalist og kjent som leder av det populære programmet Debatten. Han har også arbeidet i Dagsnytt Atten, Frokost-TV, Standpunkt, Aktuelt og RedaksjonEN. (Foto: Anne Valeur.)