L

Kostreform
Postboks 420, 2051 Jessheim

postnordisk@kostreform.no


Hjemmeside:
Kostreform.no

w

Professor Berit Johansen

Karbohydratenes rolle for inflammasjon / betennelse.

16.02.201911:20 Per Bjønnes Kristiansen

Professor ved Biologisk Institutt ved NTNU. Hun har lang erfaring som forsker, også internasjonalt (USA). Hennes hovedinteresse er å forstå biokjemien bak grunnleggende biologiske prosesser.

På denne konferansen vil hun fokusere på livsstilsindusert betennelse som driver for kronisk sykdom. Spesielt vil hun fokusere på å illustrere hvilke mekanismer som driver metabolsk (forårsaket bl.a av diettens makronæringsstoff-sammensetning) betennelse som drivkraft i type 2 diabetes utvikling; og som forsterker av kronisk sykdom generelt.

Her får vi et spennende foredrag om biokjemien som påvirker en rekke kjente livsstilsykdommer fremstilt forståelig for legfolk. Det er bare å bestille billett og sikre seg en god plass! Du har noe å glede deg til!

Lavkarbo-oppropet overleveres

Under konferansen vil et opprop med underskrifter fra folk som har fått bedre helse med lavkarbo kosthold bli overlevert en politiker. Ønsker du at din underskrift skal være med, klikker du på "skriv under" i menyen øverst på siden. 


Konferansen blir ledet av Erik Wold. Han er tidligere NRK-journalist og kjent som leder av det populære programmet Debatten. Han har også arbeidet i Dagsnytt Atten, Frokost-TV, Standpunkt, Aktuelt og RedaksjonEN. (Foto: Anne Valeur.)