L

Kostreform
Postboks 420, 2051 Jessheim

postnordisk@kostreform.no


Hjemmeside:
Kostreform.no

w

Stortingspolitiker Bård Hoksrud

Ned 40 kg på 10 måneder med lavkarbo!

01.04.201914:00 Per Bjønnes Kristiansen

Den profilerte og populære stortingspolitikeren fra Frp, Bård Hoksrud kommer til Nordisk Ernæringskonferanse. Her vil han fortelle om sin vellykkede helsehistorie. Han har fått veiledning hos Dr. Fedon Lindberg og fulgt Eurodiet-metoden. På konferansen vil han dele sine erfaringer med et karbohydratredusert kosthold. 

Bård Hoksrud er en sentral og kjent politiker i Norge og var i en periode i 2018 landruksminister i regjeringen. Han har vært åpen i media om sin vellykkede helsereise med endret livsstil og lavkarbo-kosthold. Han stod nylig fram i Debatten på NRK hvor han understreket at det var først da han endret kostholdet til lavkarbo at kiloene begynte å rase. Det blir en unik opplevelse å høre den profilerte stortingspolitikeren dele sine erfaringer. En anledning du ikke må gå glipp av! Meld deg på konferansen nå. 

Lavkarbo-oppropet overleveres

Under konferansen vil et opprop med underskrifter fra folk som har fått bedre helse med lavkarbo kosthold bli overlevert en politiker. Ønsker du at din underskrift skal være med, klikker du på "skriv under" i menyen øverst på siden. 


Konferansen blir ledet av Erik Wold. Han er tidligere NRK-journalist og kjent som leder av det populære programmet Debatten. Han har også arbeidet i Dagsnytt Atten, Frokost-TV, Standpunkt, Aktuelt og RedaksjonEN. (Foto: Anne Valeur.)