L

Kostreform
Postboks 420, 2051 Jessheim

postnordisk@kostreform.no


Hjemmeside:
Kostreform.no

w

Jeg spiste meg frisk!

Etter mange år med revmatiske lidelser og oppblåst mage, la jeg om til lavkarbo. I dag er leddsmertene og mageproblemene borte.

27.05.201811:57 Per Bjønnes Kristiansen

Min historie:

Jeg slet med blant annet revmatiske plager, dårlig fordøyelse, manglet overskudd og følte meg ofte sliten. Da jeg la om kostholdet, ble jeg umiddelbart friskere. Jeg ble også gladere og fikk det mentale og fysiske overskuddet tilbake. 

Ble med i Kostreform

Mine egne erfaring var så gode, at jeg ble med i Kostreform. En forening som jobber for å spre matglede, inspirasjon og kunnskap om sammenhengen mellom kost og helse. I dag er jeg leder i Kosterforms landsstyre. Sammen med 1700 medlemmer over hele landet, jobber jeg nå for å gjøre Norge friskere med lavkarbo kosthold.

Din stemme betyr noe!

Din underskrift er med å gi ekstra tyngde til vårt påvirkningsarbeid. Den kan feks være med å få inn lavkarbo kosthold som en alternativ behandling og forebygging av diabetes. Eller som metode for vektreduksjon.

Vi vet at lavkarbo kan spille en rolle i kampen mot livstilssykdommene. Din stemme er verdifull både for de som er rammet og for folkehelsen.

Klikk her og skriv under på oppropet!

Vennlig hilsen
Per Bjønnes Kristiansen